Allente

IKC Oudkarspel is onderdeel van Allente, waar we opvang en onderwijs onder één dak brengen. Met trots kunnen we u vertellen dat Allente zes Integrale Kindcentra heeft in Dijk en Waard en Alkmaar. In deze IKC's wordt zowel opvang als onderwijs aangeboden, waardoor uw kind een naadloze overgang kan ervaren tussen de verschillende aspecten van hun ontwikkeling.

Daarnaast omvat Allente ook zeven scholen, verspreid over negen locaties. Wat onze scholen verbindt, is een gedeelde visie op openbaar, algemeen toegankelijk en katholiek onderwijs, evenals een sterke focus op de ontwikkeling van kinderen. Deze visie geeft richting aan ons onderwijs en biedt ouders en hun kinderen duidelijkheid over wat ze kunnen verwachten van een Allente-school.

Bij Allente bieden we een breed scala aan opvangmogelijkheden voor uw kind, waaronder kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang. Of uw kind nu nog in de vroege jaren is of al naar school gaat, wij hebben de geschikte opvangoptie om aan zijn of haar behoeften te voldoen. Bij onze opvang groeien kinderen op in een omgeving vol liefde, respect en mogelijkheden. We zijn er trots op een plek te bieden waar kinderen kunnen bloeien en zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde individuen.

Wij werken vanuit:
Eén motto: Waar talenten groeien!
Twee ambities: intergreren tot één organisatie met éen doorlopende ontwikkellijn van 0 -13 jaar.
Drie fases: Een betrouwbare, verbonden en integrale community
Vier principes: We zien het totale kind, handelen vanuit de basisbehoeften van kinderen, zorgen voor inclusieve begeleiding en zijn een krachtige community.
 
Jaarverslag
Allente hecht veel waarde aan het informeren van ouders over de prestaties van onze scholen. Het jaarverslag geeft inzicht in het gevoerde beleid, de behaalde resultaten en nieuwe ontwikkelingen. Het jaarverslag en meer informatie kunt u vinden op onze website www.allente.nl
Cookie instellingen