Opvang

Kinderdagverblijf Minibaai
In KDV minibaai vindt u ons kinderdagverblijf voor 0-4 jaar. Een Integraal Kind Centrum (IKC) is een voorziening waarin organisaties als onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en welzijnsactiviteiten voor kinderen zijn samengevoegd.

KDV minibaai is 5 dagen per week open.
Als u zich wilt aanmelden kan dat via het formulier op de website.

Buitenschoolse opvang(BSO): Bontebaai: uitdagend, sportief, creatief en vooral leuk!

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de BSO Bontebaai van Allente zoveel mogelijk bij aan. De Bontebaai bestaat uit de groepen Kokkelburg en Musopia.

Onze BSO is er voor kinderen vanaf vier jaar totdat zij overgaan naar het voortgezet onderwijs. Uw kind kan bij ons terecht voor schooltijd, na schooltijd, op vrije dagen en in vakanties. Het is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops van dansles tot voetbaltraining. De kinderen kunnen zich ook lekker met een boek terugtrekken op de bank of in een luie stoel. Want voorop staat dat BSO voor kinderen vrije tijd moet zijn. Dat wil zeggen dat bijna alles mag en niets moet.

Bontebaai is alle dagen geopend van maandag t/m vrijdag.

Voorschoolse opvang
Op de Bontebaai is Voorschoolse opvang (VSO) mogelijk van maandag t/m donderdag van 07.00 - 08.30 uur.

Contact:

Kijk voor meer informatie op de website